Waar zal ik beginnen ...

Misschien een vreemde pagina op deze website, tussen pagina's vol met bloemetjes en enge hoofden. Maar de spiritualiteit is een deel van mijn leven geworden en dat kan ik niet ontkennen.

Ik zat er niet echt op te wachten, maar een paar jaar geleden klopten de engelen en andere lichtwezens aan mijn deur. En dat allemaal door een opleiding die ik toen volgde bij Timotheus ; een cursus die zich toelegde op intuïtieve vorming en bewustzijnsverruiming. Het was vooral het thuiskomen door de meditaties die 't een en 't ander in gang zette.

In het begin vond ik het beangstigend en wist ik niet altijd hoe ik moest omgaan met deze nieuwe ontdekkingen.

Het overvalt je letterlijk.

Maar ondertussen is de rust wedergekeerd. Gelukkig.

Ik heb nu versterking van de Engelen. En de energie wordt nu in goede banen geleid.

Ondertussen heb ik me gegooid op allerhande cursussen en trainingen, lezingen en tientallen boeken. Zo volgde ik een opleiding mediumschap bij het College of Esoteric Healing, en kwam ik in contact met de Amerikaan Steve Rother en De Groep. Hier ontmoette in andere lichtwerkers. Ik was er helemaal door ontroerd. Bovendien heb ik me ook verdiept in de Vijfde Dimensie en de bijhorende kwantumenergie. Wauw.

Ik deel deze kennis ondertussen op mooie zonnige zondagen met familie en vrienden, samen gezellig keuvelend op de zolder. Als lichtwerker deel ik het licht en maak andere mensen wakker. Samen zetten we eerste stapjes en leer ik anderen mediteren.

Op 21 maart 2018 verscheen het boek Kwetsbaar Krachtig van de Wonderwijven vzw. En weet je wat ? Dit Wonderwijf is hierbij spiritueel uit de kast gekomen.

 

Op naar nieuwe avonturen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now